Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat – DGASPC Sector 1 şi Asociaţia EquiLibre organizează seminarul„Să trăim decent la vârsta a treia!”

Publicat: 17.10.2006

 

            DGASPC Sector 1 şi Asociaţia EquiLibre organizează seminarul„Să trăim decent la vârsta a treia!”

 

 

            În zilele de 19 şi 20 octombrie a.c., la Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret, situat în Bd. Poligrafiei, nr. 4, et.1, Sector 1, se va desfăşura seminarul cu tema „Să trăim decent la vârsta a treia!” organizat de Asociaţia Umanitară EquiLibre şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1.

 

            Discuţiile se vor axa în principal în prezentarea impactului îngrijirilor la domiciliu asupra persoanelor în vârstă dependente şi implicit asupra comunităţii locale, pentru a arăta că aceste tipuri de servicii reprezintă o alternativă viabilă şi mult mai puţin costisitoare la instituţionalizarea persoanelor vârstnice.

 

            La eveniment sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai autorităţilor locale şi centrale, factori de decizie în elaborarea de politici sociale pentru protecţia persoanelor în vârstă, organizaţii neguvernamentale care au ca obiect de activitate protecţia persoanelor vârstnice, reprezentanţi ai Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, reprezentanţi ai unor ambasade din ţări membre UE, reprezentanţi ai finanţatorului, reprezentanţi ai spitalelor de geriatrie din Bucureşti,  reprezentanţi ai BOR.

 

            Seminarul face parte dintr-un proiect iniţiat de Asociaţia Umanitară EquiLibre şi DGASPC Sector 1, finanţat prin programul Phare 2003 Consolidarea Societăţii Civile în România, Componenta ACCESS Social.

 

 

Biroul de Presă

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut