Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat – Eveniment de lansare a platformei de comunicare DomnulePrimar.ro

Publicat: 08.12.2005

La Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret va avea loc lansarea site-ului www.domnuleprimar.ro

Duminica, 11 decembrie 2005, între orele 12:00 – 14:00, la Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret ( sediul Administratiei Domeniului Public Sector 1, langa Casa Presei Libere ) va avea loc evenimentul de lansare a platformei de comunicare DomnulePrimar.ro (www.domnuleprimar.ro). Evenimentul este organizat de catre  Primaria Sectorului 1 si Redactia HotNews.ro.

 

Acest site vine în sprijinul cetatenilor prin facilitarea unei comunicari permanente, rapida si eficienta între alegatori si administratia publica locala prin intermediul Internetului.

 

Se  doreste  a fi un instrument prin care sesizarile cetatenilor si solutionarea acestora precum si proiectele sau deciziile primarilor sa capete o transparenta maxima, în conformitate cu prevederile Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.

 

Platforma DomnulePrimar.ro permite accesul permanent si gratuit, atât cetatenilor cât si primarilor la un sistem interactiv si transparent de comunicare rapide si sigura între alesi si alegatori, în ambele sensuri. Proiectul nu beneficiaza de fonduri bugetare, sponsorizari sau de finantari externe.

 

Platforma DomnulePrimar.ro este creata si administrata de catre Asociatia Editorilor de Presa On-line (AEPO), organizatie profesionala ce reuneste jurnalisti si informaticieni interesati in dezvoltarea noilor suporturi media.

AEPO editeaza www.anchete.ro si www.hotnews.ro , prima publicatie difuzata exclusiv on-line ce transmite non-stop informatii, analize, comentarii, în format text, foto, audio si video.

 

Biroul de presa


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut