Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat – Investitii masive in pietele din sectorul 1

Publicat: 31.10.2005

SERVICIUL  IMAGINE, CULTURĂ, PRESĂ  


COMUNICAT

          
    Investiţii Masive în Modernizarea Pieţelor din Sectorul 1

În perioada iulie-octombrie anul curent, Administraţia Pieţelor Sector 1 a implementat un program de modernizare şi reabilitare a pieţelor din perimetrul sectorului, astfel încât acestea să răspundă într-un mod corespunzător nevoilor cetăţenilor. În această perioadă a fost alocată suma de 209.990 RON, iar alt contract se află în derulare pentru modernizarea Pieţei Aurel Vlaicu, lucrări care permit acestei pieţe să redevină funcţională şi să funcţioneze pe întreaga perioadă a anului.

 

Lucrările constau în construirea de magazine, dar şi în amenajarea de spaţii de desfacere pentru producătorii independenţi. Totodată, au fost realizate importante lucrări de modernizare şi reparaţii la Piaţa Mureş, suma alocată în acest scop fiind de 3373,65 RON,iar, pentru modernizarea modulului 3 al Pieţei Matache, Primăria Sectorului 1 a contractat, în condiţii deosebit de avantajoase, un credit de la BCR, urmând ca lucrările să înceapă în cursul lunii noiembrie 2005. 

În urma anulării contractului de asociere dintre Consiliul Local şi firma Rio Bucovina Distribution, ce avea drept obiect administrarea Pieţei Amzei, încasările Administraţiei Pieţelor Sector1 au crescut de la 12.482 RON la 52.730 RON, dovedind faptul că schimbarea managementului acestei pieţe era absolut necesară.

Aplicarea acestui program de investiţii va avea drept consecinţă transformarea pieţelor din sector în centre comerciale moderne, cu respect pentru cetăţean şi buzunarul acestuia.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut