Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat – Licitatie de brazi în scopul obtinerii de fonduri pentru copiii institutionalizati din sectorul 1

Publicat: 15.12.2005

Primaria Sectorului 1 a organizat o licitatie de brazi în scopul obtinerii de fonduri pentru copiii institutionalizati din sector

 

 Miercuri, 14 decembrie anul curent, începând cu orele 16:00, la Centrul Metropolitan pentru Tineret a avut loc “ Craciunul Tarilor Latine”, eveniment ce a promovat traditiile si obiceiurile specifice Sarbatorii de Craciun. Acest eveniment a fost organizat de Primaria Sectorului 1, în colaborare cu Asociatia Culturala “ 5 ART PLUS”, sub Înaltul Patronaj al Ministerului Afacerilor Externe. La manifestare au fost prezenti ambasadorii statelor latine, Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman si oameni de afaceri.

  Evenimentul a debutat cu un concert de colinde sustinut de copii de la “Centrul Petru si Pavel”, care au primit cadouri de la Primarul, Andrei Ioan Chiliman. Spectacolul a continuat cu scoaterea la licitatie a unui numar de 13 brazi, 11 dintre ei fiind decorati în culorile steagurilor fiecarei tari latine participante, iar ceilalti 2 apartinând Centrului Metropolitan pentru Tineret si Asociatiei Culturale “ 5 Art Plus”. Statele latine participante la eveniment au fost: Spania, Argentina, Brazilia, Cuba, Filipine, Franta, Italia, Mexic, Peru, Venezuela si România.

  Licitatia a început de la suma de 100 de Euro pentru fiecare brad, brazii fiind achizitionati cu sume cuprinse între 200 si 400 de Euro. Suma totala care s-a strâns a fost de 4200 de Euro, banii fiind destinati copiilor institutionalizati din Sectorul 1.

 Primaria Sectorului 1 multumeste tuturor acelora care au achizitionat brazii, oferind astfel copiilor institutionalizati din Sectorul 1 un Craciun mai fericit: Metro România, SC. Rebu SA., Florin Dugaia, Dumitu Leca( care au achizitionat câte doi brazi), Elmec România, United Stars International, Stefan Ion, Irina Bulgaru si Ionel Pirpiliul (care au achizitionat câte un brad).

 

 

 Biroul de Presa


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut