Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat – Primăria Sectorului 1 şi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează “Caravana ocupării pentru rromi”

Publicat: 14.11.2005
Primăria Sectorului 1 şi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează "Caravana ocupării pentru rromi"

 

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă împreună cu Biroul Relaţii Interetnice din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului sector 1 organizează pe raza sectorului 1 „Caravana Ocupării pentru rromi". Această manifestare se desfăşoară în perioada 31.10-31.12 anul curent.

 

Această Caravană a debutat în data de 7 noiembrie 2005 şi s-a desfăşurat în comunitatea de rromi din zona Străuleşti, în incinta Şcolii nr.13 din Bd. Petrila nr. 10. Evenimentul va continua în data de 15 noiembrie 2005, când va fi adresat comunităţii de rromi din cartierul Chitila, având ca locaţie incinta Şcolii nr. 184 din Str. Ştefan Magheri, iar la o dată care urmează să fie comunicată ulterior se va organiza şi pentru comunitatea de rromi din zona Giuleşti-16 Februarie.

 

Evenimentele sunt organizate în scopul consilierii şi în vederea reintegrării în muncă a persoanelor aflate în risc de marginalizare socială, combaterea acestui fenomen fiind una dintre priorităţile Administraţiei Sectorului 1.

 

Pentru ca această manifestare să se desfăşoare în cele mai bune condiţii şi pentru a fi încadrate în muncă persoanele aflate într-adevăr în nevoie, Biroul Relaţii Interetnice în colaborare cu Serviciile Marginalizare Socială şi Venit Minim Garantat din cadrul Primăriei Sectorului 1, au selectat persoanele aflate în risc de marginalizare socială şi care nu sunt încadrate în muncă. În acest scop au fost trimise înştiinţări către aceste persoane în vederea comunicării datei, orei şi locului de desfăşurare a acţiunii.Astfel, în zona Străuleşti au fost trimise 90 de comunicări, în zona Chitila 80 de comunicări, urmând să fie înştiinţată prin aceeaşi modalitate şi comunitatea din zona Giuleşti – 16 Februarie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut