Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat – Primarul Andrei Ioan Chiliman a inaugurat primul incinerator de deseuri periculoase din Bucuresti

Publicat: 13.04.2006

COMUNICAT


Primarul Andrei Ioan Chiliman a inaugurat primul incinerator de deşeuri periculoase din Bucureşti

Astăzi, 13 aprilie anul curent, a fost inaugurat, în zona Chiajna, primul incinerator de deşeuri periculoase din Bucureşti. Investiţia  realizată de Iridex Group Import Export SRL este în conformitate cu prevederile Strategiei Naţionale pentru Gestiunea Deşeurilor şi cu Planul Naţional, aprobate de Guvernului României.

La inaugurare au participat Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman şi reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Substanţe şi Preparate Chimice Periculoase şi ai Agenţiei Naţionale de Protecţie a Mediului, care au tăiat panglica de inaugurare a incineratorului.

Acesta  are o capacitate de 6000 de tone, urmând să-şi dubleze capacitatea după ce va fi inaugurat şi al doilea modul, în cursul anului 2007. Valoarea totală a investiţiei este de 7,5milioane de Euro.

Incineratorul este unul de tip zonal şi va neutraliza deşeuri periculoase medicale provenite din sistemul sanitar din Bucureşti şi localităţile apropiate precum şi alte tipuri de deşeuri periculoase. Este prevăzut cu un sistem de ultimă de generaţie pentru monitorizarea continuă a emisiilor şi un sistem avansat de filtrare a acestora, în conformitate cu legislaţia europeană şi naţională în materie.

 

Biroul de presă
13.04.2006


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut