Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Comunicat – Primarul si Viceprimarul Sectorului 1 au participat la festivitatile prilejuite de deschiderea noului an scolar

Publicat: 12.09.2005

COMUNICAT

Primarul si Viceprimarul Sectorului 1 au participat la festivitatile prilejuite de deschiderea noului an scolar

     Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman a participat la festivitatile de deschidere a noului an scolar oficiate la Scolile Generale nr.177 si nr.152 (scoala Uruguay). Respectivele scoli au beneficiat în cursul acestei veri de renovari capitale, constând, printre altele, în reconsolidare, reparatii la nivelul acoperisului, înlocuirea tâmplariei vechi cu tâmplarie de aluminiu dotata cu geamuri termopan. Primarul Chiliman s-a adresat copiiilor din sector într-un scurt discurs prin intermediul caruia le-a urat un an scolar plin de succese si realizari, promitându-le totodata ca se va implica în continuare pentru a le oferi cele mai bune conditii în care sa-si desfasoare studiile.

 

     Prezenta Primarului Andrei Ioan Chiliman la Scoala Generala nr. 177 situata pe strada Coralilor nr. 1-3 se datoreaza proiectului initiat de acesta înca de la începuturile mandatului sau prin care si-a propus aducerea unitatilor de învatamânt aflate la periferie, la nivelul celor din zonele centrale.
     Alaturi de Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman, au mai participat si domnul Floricel Codrici,  Director al Directiei de Administratie pentru Învatamântul Preuniversitar Sector 1, domnisoara consilier Iulia Huiu,  precum si doamna Roxana Ionescu, din partea Inspectoaratului Scolar al Sectorului 1. Discursurile acestora au fost precedate de o scurta slujba oficiata de preotul Parohiei aflata în imediata apropiere a scolii.

     În acelasi timp Viceprimarul Sectorului 1, Mihai Bâzgan a participat la festivitatile deschiderii noului an scolar la mai multe unitati de învatamânt din sector. La ora 08 00 s-a întâlnit cu elevii, dascalii si parintii la Scola Generala nr. 178, la ora 09 00 s-a aflat în mijlocul copiiilor de la Gradinita nr. 46, iar la ora 10 00, alaturi de Prefectul Capitalei, d-na Mioara Mantale si Seful Politiei Române, Chestorul Sef Marian Tutilescu, a participat la festivitatile organizate de Liceul N. Tonitza.

 

 

Biroul de presa
12.09.2005

 

v


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut