Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Concerte cu parfum de epocă în Parcurile Kiseleff şi Bazilescu

Publicat: 29.04.2011
            Bucureştenii care îşi vor petrece în perioada 1 mai – 11 septembrie 2011 sfârşitul de săptămână în Capitală pot simţi din nou parfumul Bucureştiului Interbelic prin spectacolele de muzică de promenadă.
           Sectorul 1 al Municipiului București organizează în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 11.00-13.00, concerte de promenadă, alternativ, în parcurile Kiseleff şi Bazilescu, unde sunt aşteptaţi atât cei mici cât şi cei mari.

Primul program artistic din seria spectacolelor muzicale de promenadă, devenite deja tradiţionale, va fi susţinut duminică, 1 mai 2011, în parcul Kiseleff.

În cadrul acestor evenimente, 10 instrumentişti interpretează muzică de fanfară, fragmente cunoscute din muzica clasică, muzică de film, marşuri şi suite populare. Repertoriul mai cuprinde ritmuri de vals, tango şi polka.

Acest proiect de concerte în aer liber, propus de administrația locală a Sectorului 1, reprezintă o variantă de divertisment pentru bucureştenii care nu vor părăsi Capitala până la sfârşitul verii.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut