Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Concerte în aer liber la Târgul de cadouri din Parcul Kiseleff

Publicat: 29.04.2010
           Fanii artiştilor Smiley, Elena Gheorghe, Anda Adam şi ai trupei Heaven sunt aşteptaţi în data de 1 mai şi 2 mai 2010 la Târgul de cadouri din Parcul Kiseleff, organizat de Primăria Sectorului 1 şi ATE Carpatia.
           Sâmbătă, 1 mai, începând cu ora 13.00, atmofera de la târg va fi animată de cele mai îndrăgite melodii ale lui Smiley şi ale formaţiei Heaven, iar duminică 2 mai, de la aceeași oră,  de cele mai tari hituri ale Elenei Gheorghe şi ale Andei Adam. Totodată, în data de 1 mai va avea loc şi o defilare a Asociaţiei "Tradiţia Militară".

Mai mult, organizatorii târgului au pregătit un program special de divertisment dedicat celor mici. Cu această ocazie, copiii prezenţi la târg vor fi răsfăţaţi cu sesiuni de facepainting, ateliere de origami și multe alte surprize. De asemenea, animatori costumaţi în personaje de poveste vor oferi cadouri copiilor aflaţi în parc.

De vineri, 30 aprilie, până duminică, 2 mai, zeci de producători îşi vor expune creaţiile la Târgul de cadouri amenajat pe Șoseaua Kiseleff, în apropiere de Muzeul Țăranului Român.

Vizitatorii vor avea de ales între bijuterii de argint şi podoabe realizate manual, obiecte tradiţionale, păpuşi din lemn, dar și alte decoraţiuni din ceramică. Surpriza acestui târg o reprezintă posibilitatea de a crea cadouri personalizate pentru persoanele dragi.

Direcția de Comunicare a Primăriei Sectorului 1

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut