Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Concerte în Piaţa Revoluţiei de Valentine’s Day

Publicat: 11.02.2008
  Ştefan Bănică Jr, Simplu şi CRBL, Morandi şi Şuie Paparude vor concerta pe 13 şi 14 februarie în Piaţa Revoluţiei, în cadrul evenimentului "Love Revolution" organizat de Primaria Sectorului 1 şi Top Art Events.
 

Ştefan Bănică Jr, Simplu şi CRBL, Morandi şi Şuie Paparude vor concerta pe 13 şi 14 februarie în Piaţa Revoluţiei, în cadrul evenimentului "Love Revolution" organizat de Primaria Sectorului 1 şi Top Art Events.

Spectacolul va începe la orele 19.00 în fiecare seară şi va dărui publicului prezent săruturi de ciocolată, inimioare, ursuleţi de pluş, chiar un inel cu diamant şi o excursie la Veneţia.

Nu trebuie să lipsiţi de la LOVE Revolution!

Valentine’s Day va fi dulce!

Primăria Sectorului 1 deschide sezonul de evenimente pentru cetăţenii capitalei cu Love Revolution. Miercuri, 13 februarie, Ştefan Bănică Jr, Morandi, Simplu şi CRBL vor concerta în Piaţa Revoluţiei, de la ora 19.00. Atmosfera va fi colorată cu ciocolată şi premii substanţiale, pe fundalul multor decibeli cu ritmuri antrenante şi cunoscute de un public încântător.

Ziua de joi, dedicată minunilor tehnicii moderne, începe vizual cu un show de lasere şi lumini de ultimă generaţie pregătite pentru a fura privirile. Cu mâinile în aer şi privirile spre cer, îndragostiţii vor primi muzică pentru inimi de la Şuie Paparude care promit un concert de zile mari.

Se anunţă un cadru potrivit pentru aniversarea sfântului Valentin şi a sărbătorii internaţionale a iubirii între perechi de oameni. Valentine’s Day este o zi specială care trezeşte primavara şi îndrăgostiţii la viaţă.

Ştefan Bănică Jr este compozitor, textier, aranjor muzical. Ultimul album se numeste "Împreună" şi este potrivit pentru audiţii în doi, cel puţin. "Împreună" este cel de-al nouălea album de studio semnat Ştefan Bănică, un album cu treisprezece piese noi pentru care atât muzica cât şi textul sunt scrise de Ştefan.

Morandi este numele proiectului de mare succes internaţional lansat de compozitorul Marius Moga împreună cu Andrei Ropcea. Primul lor album, "Reverse" a impresionat pritr-un sound unic, dar a fost ţinut în secret. Prima lansare în România, "Love Me" s-a clasat pe primele locuri în topuri, lăsând publicul să se întrebe cine era geniul din spatele acestei piese. Nimeni nu a crezut că este produsă în România. Enigma a fost elucidată la lansarea hitului "beijo la la", iar prima apariţie pe scenă a lui Morandi a fost la Premiile MTV din 2005. Al doilea album "Mind Fields" a păstrat tema sonoră şi a rămas prezent pe mapamond prin "falling asleep" and "a la lujeba". Al treilea album este intitulat "N3xt" şi se bucură de aprecierea fanilor în creştere numerică constantă.

SIMPLU s-a format în octombrie 2000 din două trupe de break dance, ‘Mesaj Nou’ şi ‘Extreme’. Simplu, sI(dei)mplu, siM(uncă)plu, simP(utere)lu, simpL(uptă)u.

Sunt 6 băieşi (inclusive C.R.B.L.) plini de viaţă, lumină şi talent în arta break dance-ului.

Grupul Şuie Paparude s-a format în toamna anului 1993 în Club A. Mihai Campineanu – Michi, Mihai Dobre – Hauteculture şi Cezar Stanciulescu – Junkyard sunt membrii actuali ai trupei care a scris prima pagină din  istoria muzicii electronice româneşti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut