Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Conferinţă de Presă referitoare la contractul de salubrizare în Sectorul 1

Publicat: 15.08.2007
Joi, 16 august a.c., începând cu orele 14.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta nr.9, Primarul Andrei Chiliman va susţine o conferinţă de presă referitoare la contractul de salubrizare în sectorul 1 şi la organizarea unei licitaţii  pentru atribuirea acestui contract.
 

Joi, 16 august a.c., începând cu orele 14.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta nr.9, Primarul Andrei Chiliman va susţine o conferinţă de presă referitoare la contractul de salubrizare în sectorul 1 şi la organizarea unei licitaţii  pentru atribuirea acestui contract. În prezent, serviciile de salubrizare în                                                                                                           Sectorul 1 sunt realizate de S.C.REBU S.A., în baza unui contract de prestări servicii încheiat în 1997, fără organizarea unei licitaţii publice. Acest contract expiră în data de 18 august ac.

În urma a numeroase sesizări primite din partea cetăţenilor Sectorului 1, prin care aceştia îşi exprimau nemulţumirea faţă de modul în care se face curăţenie în Sectorul 1, în şedinţa din 22 februarie 2007, Consiliul Local Sector 1 a decis rezilierea contractului cu S.C.REBU S.A. şi organizarea unei licitaţii, în urma căreia activitatea de salubrizare şi de deszăpezire din Sectorul 1 va fi atribuită unei societăţi care va presta aceste servicii la nivelul exigenţelor cetăţenilor Sectorului 1.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut