Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Cupa 1 îşi desemnează câştigătorii celei de-a zecea ediţii

Publicat: 06.06.2011
           Cupa 1, cea mai importantă competiţie sportivă pentru şcolile şi liceele din Sectorul 1, şi-a stabilit câştigătorii în urma întrecerilor disputate de cei peste 2000 de elevi înscrişi la ediţia de anul acesta. Festivitatea de Premiere va avea loc marţi, 7 iunie, la Hotelul Athenee Palace Hilton, Sala Diplomat.

           Competiţia iniţiată de Primăria Sectorului 1 a ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediţie şi a strâns peste 2000 de elevi provenind din 52 de şcoli şi licee.

           O parte din campionii ediţiei 2011 şi-au păstrat titlurile de anul trecut. Astfel, fetele de la Liceul Bulgar "Hristo Botev" sunt în continuare campioane la Handbal Liceu, la fel ca şi Şcoala Generală nr. 181 la fete, respectiv Şcoala Generală nr. 5 la băieţi, la Handbal Generală. De păstrarea titlului s-au bucurat şi băieţii de la Colegiul Naţional "I. Neculce" la Baschet Liceu şi cei de la Şcoala Generală nr. 181 la Fotbal Generală.

           Colegiul Tehnic Material Rulant şi Colegiul Naţional "V. Madgearu" sunt instituţiile care au strâns anul acesta cele mai multe locuri I, câte trei pentru fiecare la Fotbal Liceu, Atletism Liceu Băieţi (clasele IX-X şi XI-XII), respectiv Handbal Liceu Băieţi şi Înot Liceu (Fete – clasele IX-X şi Băieţi – clasele XI-XII). Colegiul Naţional de Informatică "T. Vianu" a cedat anul acesta titlul de campion la Baschet Liceu Fete Colegiului Naţional "I. L. Caragiale", iar la Baschet Generală, pe prima treaptă a podiumului au urcat Şcoala Generală nr. 3 "N. Titulescu" la fete şi Şcoala Europeană la băieţi.

           Elevii campioni de la şcolile generale înscrise vor fi premiaţi în cadrul Festivităţii de Premiere începând cu ora 11:00, iar elevii de liceu de la ora 18:00. Premiile, diplomele şi medaliile de campioni vor fi oferite de către Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

           Gazdele evenimentului vor fi Adi Mihăilă, MC la Radio ZU, pentru premierea elevilor de la şcolile generale, şi Carmen Brumă, pentru premierea liceenilor. Tot în cadrul Festivităţii de Premiere va fi desemnată şi Miss Cupa 1, concurs desfăşurat pe tot parcursul Cupei 1 pe pagina de Facebook a evenimentului.

           Ediţia 2011 a Cupei 1, cea de-a zecea, a avut startul pe 16 mai, iar ultimul meci a avut loc pe 4 iunie. Cupa 1 se adresează liceelor şi şcolilor generale din Sectorul 1 al Capitalei. Evenimentul include competiţii la şase sporturi, pentru două categorii de vârstă (şcoală generală şi liceu), separat pentru fete şi băieţi.

           Cupa 1 este o competiţie sportivă de tradiţie, prin care organizatorii – Primăria Sectorului 1, Asociaţia „Sport pentru viaţă" şi  Pastel Group – doresc să încurajeze spiritul competitiv şi să evidenţieze importanţa sportului în rândul elevilor.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut