Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Dan Tudorache: În mandatul meu nu se vor semna contracte privind plantarea de panseluțe

Publicat: 02.11.2016

În urma informațiilor apărute în presă referitoare la faptul că în Sectorul 1 a reînceput "operațiunea panseluța", facem următoarele precizări:

Administrația Domeniului Public Sector 1 a încheiat, în 13 martie 2013, un contract de reamenajare a spațiilor verzi care stipulează, printre altele, și plantarea de panseluțe pe domeniul public. Valoarea acestui contract, câștigat de o asociere de firme în fruntea cărora se află Triumf Gardening, este de 480 de milioane ron. Menționăm că prețul pentru o panseluță este de 2,13 ron. Acest contract expiră în data de 31 decembrie 2016.

Încă de la învestirea în funcție, în data de 24 iunie 2016, edilul Dan Tudorache a încercat să găsească soluții legale pentru rezilierea acestui contract. Din păcate, rezilierea era condiționată de plata unor penalități foarte mari din partea administrației locale. Primarul Tudorache a solicitat expres ca firma care derulează acest contract să nu mai planteze panseluțe în sezonul rece. În urma ignorării acestei solicitări, edilul a decis să nu mai plătească nicio panseluță plantată în ultimele 24 de ore.

"Vreau să știți că niciodată, în mandatul meu, nu se vor semna contracte în care se vor cheltui bani pe panseluțe. Proiectele mele sunt clare: spital nou în nordul Capitalei, reabilitarea școlilor și finalizarea programului de anvelopare a blocurilor", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/3191013/int.205
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut