Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Decizia Primarului Sectorului 1: sporurile de antenă vor merge în educație și școli

Publicat: 24.02.2021

Angajații de la Administrația Domeniului Public (ADP) Sector 1 vor fi relocați din imobilul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 unde va fi construită Școală Regală. Este vorba despre aproape 100 de angajați care vor fi mutați în Piața Mureș și în clădirea din Șoseaua Odăi.

Odată cu relocarea, sporul de antenă de care aceștia beneficiază în prezent va fi sistat, iar sumele respective vor fi direcționate către investiții în educație și în infrastructura școlară.

"Astăzi am aflat uluită că toți acești angajați beneficiau, încă din anul 2016, de spor de antenă, adică 15% în plus la salariu și multe zile libere plătite. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată, iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată. Am verificat personal pe site-ul ANCOM și am constatat că nu este absolut nicio problemă privind radiațiile din această zonă, nivelul acestora este de sute sau mii de ori mai mici decât limitele legale. Îi anunț pe toți angajații ADP care vor fi mutați din sediul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 că nu vor mai beneficia de acest spor de antenă, banii aceștia urmând să fie investiți în educație și școli", a declarat primarul Clotilde Armand.

Pentru a se asigura că nu este nicio problemă cu proiectul Școlii Regale, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a solicitat Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) să verifice nivelul actual al radiațiilor din zonă imobilul situat în Bulevardul Poligrafiei nr. 4.

De asemenea, primarul Sectorului 1 a solicitat tuturor directorilor din instituțiile aflate în subordinea Consiliului Local, care plătesc sporul de antenă în valoare de 15% din salariu, să-și actualizeze expertizele de măsurare a radiațiilor cu Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații pentru a nu exista niciun fel de îndoială cu privire la siguranța cetățenilor care apelează la serviciile acestor structuri și, implicit, a angajaților.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut