Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Decorațiuni interioare, carte veche și animație pentru copii la Târgul de Antichități

Publicat: 10.12.2009
         Amatorii de antichităţi care nu au reușit să ajungă la edițiile anterioare, dar și colecționarii împătimiți, aflați mereu în căutare de piese unicat sunt invitaţi în acest week-end în Parcul Kiseleff la "Târgul de Antichităţi şi produse meşteşugăreşti", cea mai mare întâlnire a anticarilor, numismaţilor şi filateliştilor din România.
            Participanţii la târg vor putea admira expoziții de filatelie, numismatică, icoane, decorațiuni interioare, carte veche, bijuterii realizate manual și multe alte antichități veritabile aduse de peste 80 de expozanți din întreaga țară.

În plus, vizitatorii se vor putea delecta cu halviță, magiun, turtă dulce, vată de zahăr, produse apicole, bragă și produse bio. Acestea pot fi găsite în zona destinată produselor culinare situată pe aleea principală a Parcului Kiseleff.

Și, pentru că luna decembrie este considerată luna copiilor, întreaga atmosferă va fi animată de personaje de poveste. Tot pentru cei mici, organizatorii târgului au pregătit și de această dată spectacole de teatru și magie, jonglerie și sesiuni de face-painting, precum și un spectacol de foc.

Târgul de Antichități și produse meșteșugăresti este parte a unei serii de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă, organizate sub deviza "Capitala Bucuriei" de către Primăria Sectorului 1 și Asociația de Turism și Ecologie Carpatia. Până pe 24 decembrie, Parcul Kiseleff găzduieşte – la fiecare sfârşit de săptămână –  târguri de cadouri, de antichităţi şi de produse culinare, precum şi concerte de muzică pentru toate gusturile, evenimente care promovează spiritul Sărbătorilor  pentru a aduce magia iernii în prim plan.

Biroul de Presă

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut