Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Deschidem Primăria pentru copiii din Sectorul 1 care vor să participe la ateliere de creație

Publicat: 19.12.2021

Holul sediului Primăriei Sectorului 1 va găzdui pentru trei zile mai multe ateliere de creație pentru copiii cu vârsta de până la opt ani. Copiii vor fi ghidați pas cu pas în realizarea cadourilor, dar și încurajați să fie creativi cu alegeri de culoare, compoziție și crearea propriului stil.

Primaria Sectorului 1 și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 1 vor derula în perioada 20-22 decembrie, între orele 14.00-17.00, evenimentul "Ateliere de creație la Primărie," adresat copiilor din Sectorul 1. Deschidem porțile instituției din bulevardul Banu Manta nr. 9 pentru a ne bucura împreună cu cei mici de magia Crăciunului.

Specialiștii de la  DGASPC Sector 1 au pregătit mai multe ateliere și îi vor ajuta pe micuți să-și confecționeze singuri decorațiunile și ornamentele pentru brad, săculeți ca ai lui Moș Crăciun, să picteze piese din ceramică (steluțe, inimioare, clopoței, îngerași etc) și să realizeze felicitări pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Personalul specializat îi va coordona și supraveghea, pe perioada desfășurării unui atelier.

Adulții care vor însoți copiii vor avea acces în sediul Primăriei doar în baza certificatului verde sau a unui test PCR/antigen negativ, iar purtarea măștii este obligatorie în această instituție.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut