Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Deschiderea anului scolar în sectorul 1

Publicat: 15.09.2004
Miercuri, 15.09.2004, Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman, împreuna cu Viceprimarul Sectorului 1, Mihai Bâzgan au participat la deschiderea anului scolar 2004-2005, la Scoala generala nr.13 din B-dul Petrila nr.10-12, sector 1.
Pentru desfasurarea în conditii bune a procesului educational, la aceasta scoala s-au realizat lucrari de ingienizare, de amenajare a curtii, de reparare a gardului si, totodata, a fost dotata cu dozatoare de apa si filtre bacteriologice pe traseul instalatiei de apa potabila.
În aceeasi zi Primarul Sectorului 1 a fost prezent la Grupul Scolar de Transporturi C.F., din strada Butuceni nr.10 (Giulesti) si la Scoala generala nr.17, pentru a marca si aici deschiderea anului scolar.
La aceasta institutie de învatamânt s-au demarat lucrari pentru amenajarea si modernizarea a doua sali clasa si repararea hidroizolanta a acoperisului cantinei, lucrari care se vor finalizate în maximum doua saptamâni.
De asemenea, sunt prevazute rectificari bugetare necesare modernizarii salii de sport privind pavimentul si iluminatul, precum si montarea de geamuri termopan la salile de informatica.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut