Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Desființăm un gard construit ilegal în urmă cu 20 de ani în jurul hotelului Crystal Palace. “Avem toleranță zero pentru cei care ocupă ilegal domeniul public”

Publicat: 27.11.2023

Primăria Sectorului 1 continuă să desființeze construcțiile ilegale de pe domeniul public. Este vorba de un gard din beton și fier care a fost construit ilegal în urmă cu aproape 20 de ani în jurul hotelului Crystal Palace, din strada Căpitan Alexandru Șerbănescu.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a semnat dispoziția de desființare a acestui gard, iar echipele Poliției Locale și ale Administrației Domeniului Public au început astăzi lucrările de demolare.

"Avem toleranță zero pentru cei care ocupă ilegal domeniul public, indiferent de numele, calitatea sau apartenența politică a celui care încalcă legea în Sectorul 1. Am pus capăt unui alt caz de luare a domeniului public pe persoană fizică tolerat de fostele administrații locale. Vorbim de o flagrantă încălcare a legii, pentru că întreaga construcție s-a suprapus peste o parte a trotuarului, în unele zone chiar integral. Pietonii erau obligați să meargă pe stradă, printre mașini, iar siguranța le era pusă în pericol", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.
    

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut