Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Elevii care au avut media zece la Bacalaureat și la Evaluarea Națională vor fi premiați de Primăria Sectorului 1

Publicat: 13.07.2018

Premiu de 2500 de lei pentru fiecare licean cu media zece la Bacalaureat și de 1500 de lei pentru fiecare elev cu o astfel de performanță la Evaluarea Națională

La propunerea Primarului Dan Tudorache, Consiliul Local Sector 1 a aprobat, în unanimitate, în ședința de ieri, premierea elevilor care au obținut media zece la Examenul Național de Bacalaureat și la Evaluarea Națională, sesiunea iunie-iulie 2018. 

Astfel, fiecare absolvent de Bacalaureat din liceele aflate în administrarea Consiliului Local Sector 1 care a obținut media zece va primi 2.500 de lei, iar fiecare elev care avut o astfel de performanță la Evaluarea Națională va fi premiat cu 1.500 de lei.

"În Sectorul 1 avem cele mai căutate școli din București, cu dascăli de excepție și elevi foarte bine pregătiți, cu care ne mândrim. Vom  premia întoddeauna excelența în educație și performanțele elevilor noștri, pentru că valoarea și munca susținută trebuie recunoscute și recompensate", afirmă Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

La examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie – iulie 2018, trei elevi din liceele administrate de Consiliul Local Sector 1 au avut media zece, iar la Evaluarea Națională o astfel de performanță au obținut 14 elevi.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut