Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Elevii de la Tonitza redefinesc natura prin artă la Primăria Sectorului 1

Publicat: 28.03.2023

Picturi realizate cu boabe de cafea, mobilier urban în miniatură, lucrări de design vestimentar care valorifică materiale găsite: deșeuri de plastic, pene, cioburi, nisip, acestea sunt principalele atracții ale expoziției elevilor Liceului de Arte Plastice "N. Tonitza". Iubitorii de artă și cultură din Capitală pot admira lucrările micilor artiști până în data de 30 aprilie la sediul Primăriei Sectorului 1 diin Bulevardul Banu Manta nr.9.

Lucrările din cadrul expoziției "REDEFINIREA NATURII PRIN ARTĂ" au fost realizate de elevi în perioada "Săptămânii Verzi" și sunt un apel în privința  păstrării frumuseților naturii, pentru ecologizarea spațiilor afectate de reziduurile urbane, industriale sau pentru oprirea defrișării pădurilor și  a parcurilor prin diminuarea accentuată a spațiilor verzi.

Expoziția reunește lucrări realizate de către elevii din cadrul tututor secțiilor acestei liceu de prestigiu al Sectorului 1: Sculptură, Modă, Pictură, Scenografie, Ceramică și Grafică. Locuitorii Capitalei pot admira lucrările expoziției în fiecare zi de luni până vineri între orele 09:00-16:30. Intrarea este gratuită!

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut