Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Eşti cu ce te hrăneşti!

Publicat: 14.04.2008
Primăria Sectorului 1 şi un grup de experţi îi învaţă pe copii şi părinţi ce înseamnă o alimentaţie sănătoasă
 

Primăria Sectorului 1 şi un grup de experţi au demarat o campanie de informare a copiilor şi părinţilor despre efectele nocive ale unei alimentaţii nesănătoase.

Această campanie a început în data de 8 aprilie şi se va derula până în 9 iunie 2008 în 12 şcoli din Sectorul 1. Campania îşi propune  să reactualizeze un set de cunoştinţe, valori şi practici referitoare la provenienţa şi componenţa produselor pe care le asimilăm, modul în care pregătim hrana şi modul în care mâncăm, precum şi să indice consecinţele pozitive care decurg din schimbarea unor obiceiuri alimentare nocive.

"Românii sunt pe locul trei în Europa ca prevalenţă a obezităţii, iar peste 40% dintre copiii din România sunt supraponderali. Având în vedere aceste nedorite statistici, Primăria Sectorului 1 a decis lansarea unei campanii de educare a copiilor şi părinţilor prin care încercăm să determinăm o schimbare a obiceiurilor alimentare. Nu puteam sta impasibili şi să asistăm cum starea de sănătate a populaţiei se înrăutăţeşte în fiecare an din cauza alimentaţiei necorespunzătoare. Sper ca exemplu Primăriei Sectorului 1 să fie urmat şi de alte instituţii publice", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut