Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Formare profesională pe bani europeni

Publicat: 29.09.2011

Finanțiștii locali din Sectorul 1 vor fi instruiți profesional cu fonduri europene. Peste 120 de angajați ai Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 își vor îmbunătăți cunoștințele și competențele în domeniul achizițiilor publice, relațiilor publice, egalității de șanse, dezvoltării durabile, ECDL, managementul proiectului, combaterea și prevenirea corupției.

Proiectul „Instruirea angajaților, o valoare adăugată administrației publice locale”, derulat de Primăria Sectorului 1 în perioada septembrie 2011-noiembrie 2012, își propune dezvoltarea capacității administrative prin creșterea nivelului de cunoștințe și expertiză a angajaților Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale.

„Profesionalizarea permanentă a funcţionarilor a fost o prioritate de când am preluat mandatul de primar. Strategia de dezvoltare a Sectorului 1 se bazează pe maximizarea investiţiilor, prin disciplina fiscală. Am devenit cea mai bogată comunitate din România tocmai datorită faptului că această relaţie, între investiţii şi colectare, a funcţionat perfect. Am convingerea că proiectul care începe astăzi va aduce plus valoare în activitatea finanțiștilor din Sectorul 1”, a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Prin proiectul de pregătire şi perfecționare a funcționarilor publici, în valoare de 813.168 lei, finanțat din Fondul Social European, contribuabilii din Sectorul 1 vor beneficia de servicii mai transparente și mai eficiente.

„Progresul economico-social este strâns legat de funcționalitatea sistemului administrativ, eficiența și valoarea sa fiind conferite mai ales în potențialul său uman. Din acest motiv, acordăm o atenție specială pregătirii funcționarilor publici, ridicării standardelor de instruire, răspunzând astfel cerințelor de asigurare a serviciilor pentru cetățeni, pentru toți contribuabilii Sectorului 1”, a declarat directorul DGITL Sector 1, Dorina Vasile.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă
E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut