Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

În Sectorul 1 au fost adunate 20 de tone de deşeuri EEE de la cetăţeni

Publicat: 14.04.2008
  Peste 20 de tone de deşeuri electrice, electronice şi electrocasnice au fost adunate Duminică, 13 aprilie 2008, în a doua etapă a campaniei iniţiată de Primăria Sectorului 1, în colaborare cu Romprest şi Asociaţia Environ.  
 

 Peste 20 de tone de deşeuri electrice, electronice şi electrocasnice au fost adunate Duminică, 13 aprilie 2008, în a doua etapă a campaniei iniţiată de Primăria Sectorului 1, în colaborare cu Romprest şi Asociaţia Environ.  Maşini de spălat, frigidere, televizoare şi monitoare vechi au fost ridicate de Romprest şi preluate de Environ, asociaţia care se ocupă de reciclarea echipamentelor electrice şi electrocasnice.

Bucureştenii din Sectorul 1 care nu au avut ocazia să scape de electrocasnicele vechi, o pot face la jumătatea lunii mai. În data de 11 mai, Romprest va ridica din nou frigiderele, maşinile de spălat vechi şi restul  echipamentelor electrocasnice nefuncţionale.

Din grijă pentru mediu şi pentru cetăţeni, echipamentele electrocasnice colectate sunt preluate de către Asociaţia Environ în vederea tratării ecologice, valorificării şi reciclării în conformitate cu legislaţia europeană de mediu.

Primăria Sectorului 1, împreună cu Romprest şi Asociaţia Environ, ridică deşeurile de la domiciliu, în a doua duminică a fiecărei luni, timp de un an.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Tel. Verde 0800.800.111- număr de telefon apelabil gratuit 24 de ore din 24 şi 021 – 315.51.21 dispecerat Romprest.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut