Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Incendiu în cartierul Bucureştii Noi

Publicat: 24.03.2005
În cursul nopţii trecute a izbucnit un incendiu în cartierul Bucureştii Noi, soldat cu distrugerea a şase imobile şi avarierea altora două. Incendiul a pornit de la un depozit de lemne, aflat în imediata apropiere a clădirilor avariate.
 
Echipele de intervenţie ale pompierilor şi Apărării Civile au intervenit prompt şi au reuşit să stingă incendiul după două ore de la izbucnirea acestuia, stopând extinderea lui şi la alte clădiri. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor familiilor care au avut de suferit de pe urma incendiului, Primăria Sectorului 1 a asigurat cazarea a două familii în Centrul de Urgenţă „Odăi” unde acestea beneficiază de tot ce este necesar pentru nevoile zilnice.
 
La nivelul Primăriei Sectorului 1 se va constitui o Comisie de Evaluare a Pagubelor Incendiului, urmând ca din Fondul de Rezervă aflat la dispoziţia Consiliului Local al Sectorului 1 persoanele afectate de incendiu să primească o sumă de bani prin care se va acoperi o parte a pagubelor. În cazul în care vor fi găsite persoane vinovate de provocarea incendiului, iar cei afectaţi vor considera oportună acţionarea lor în justiţie, Primăria Sectorului 1 îi va consilia şi susţine.
 
Pe de altă parte, Primăria Sectorului 1 pune la dispoziţia celor care vor să ajute victimele incendiului un cont pentru donaţii deschis la Trezoreria Sectorului 1 cu nr. RO25TREZ70121400201XXXXX. Donaţii se primesc şi la Casieria Primăriei de sector din B-dul Banu Manta nr.9.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut