Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Incendiu în cartierul Giuleşti din Sectorul 1

Publicat: 03.11.2009

Patru imobile din cartierul Giuleşti, situate pe străzile Mânzului nr. 9 şi 9A şi Arţarului nr. 22 şi 24 au fost afectate de incendiu marţi, 03.11.2009, în jurul orei 10:00. Aproximativ 200 mp de acoperişuri au fost cuprinse de flăcări, cauza izbucnirii incendiului nefiind cunoscută încă.

 

La faţa locului au intervenit echipaje ale Poliţiei Comunitare Sector 1 care au izolat perimetrul şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti.

Pentru stingerea incendiului, pompierii au intervenit cu şase autospeciale de apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o autoscară, reuşind să stingă focul după aproximativ o oră.

În urma incendiului nu au fost înregistrate persoane rănite sau intoxicate cu fum. Două persoane au suferit atacuri de panică: una dintre aceastea a fost transportată la Spitalul Universitar, iar cealaltă a refuzat deplasarea, primind primul ajutor la faţa locului.

Reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 au oferit persoanelor afectate de incendiu posibilitatea de a locui temporar în Centrul de Servicii Sociale „Odăi". Aceştia, însă,  au refuzat spaţiile de la Centrul Odăi, afirmând că au unde locui până la refacerea imobilelor.

Totodată, după evaluarea cazurilor, dacă se va constata că acestea sunt sociale şi locuinţele nu erau asigurate, Primăria Sectorului 1, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, va acorda şi ajutoare de urgenţă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut