Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Incendiu în sectorul 1 al Capitalei Primaria ia masuri de urgenta pentru ajutorarea persoanelor afectate

Publicat: 12.08.2004
Incendiu în sectorul 1 al Capitalei Primaria ia masuri de urgenta pentru ajutorarea persoanelor afectate Miercuri, 11 august, orele 10.00, în apartamentul 48 din Str. Aleea Somesul Rece nr. 26-28, bl 2, sc 3, et. 3, din sectorul 1 al Capitalei, a izbucnit un incendiu datorat utilizarii necorespunzatoare a unei butelii de aragaz. Incendiul a afectat cele doua persoane aflate în acel moment în apartamentul distrus în întregime si a afectat apartamentele din jur.
Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, împreuna cu o echipa formata din reprezentanti ai Directiei Generale de Asistenta Sociala a Sectorului 1, ai Administratiei Domeniului Public a Sectorului 1 si ai Inspectoratului de Protectie Civila a Sectorului 1, s-a deplasat la locul incidentului si a dispus masurile necesare pentru cazarea la Centrul Odai a persoanelor care locuiau în apartamentul afectat, respectiv doua persoane mama si fiu ale caror acte si bunuri au fost distruse în incendiu.
Primarul Andrei Chiliman a dispus de asemenea ca începând de astazi sa se constituie o comisie ce urmeaza sa evalueze cît mai curînd pagubele produse de incendiu si va dispune ajutoare de urgenta pentru familiile ale caror apartamente au fost afectate de incendiu si de actiunea pompierilor care au participat la stingerea acestuia.
Totodata, s-a dispus protejarea urgenta a acoperisului blocului afectat de incendiu, pentru ca eventualele ploi sa nu provoace alte daune, lucrare finalizata deja la momentul redactarii acestui comunicat.
BIROUL DE PRESA


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut