Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Incendiul din cartierul Chitila a fost stins în totalitate

Publicat: 10.12.2010
           Incendiul izbucnit vineri, 10 decembrie 2010, în jurul orei 13:00, în cartierul Chitila, a fost stins în totalitate de către salvatorii bucureșteni.

           Flăcările au cuprins trei case și un service auto situate pe Șos. Chitilei nr. 212, cauza izbucnirii incendiului nefiind cunoscută încă.

La faţa locului au intervenit de urgență echipaje ale Poliţiei Comunitare Sector 1 care au izolat perimetrul și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Municipiului București.

Pentru stingerea focului, pompierii au intervenit cu zece autospeciale de apă şi spumă, o autoscară, o mașină de descarcerare și o unitate de terapie intensivă mobilă.

În urma incendiului nu au fost înregistrate persoane rănite sau intoxicate cu fum. Două persoane au suferit atacuri de panică însă nu au necesitat spitalizare, primind primul ajutor la fața locului.

De asemenea, reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 s-au deplasat la locul incendiului pentru a le oferi persoanelor ale căror case au fost afectate posibilitatea de a locui temporar în cadrul Centrului de Servicii Sociale „Odăi".

Totodată, după evaluarea cazurilor, dacă se va constata că acestea sunt de natură socială, Sectorul 1 al Municipiului București, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, va acorda şi un ajutor de urgenţă.

Compartimentul Imagine, Cultură, Presă și Informatică

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut