Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Încep lucrările de consolidare la Spitalul Clinic “ Grigore Alexandrescu ”

Publicat: 19.06.2006

Încep lucrările de consolidare la  Spitalul Clinic “ Grigore Alexandrescu ”

 

 

            La Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “ Grigore Alexandrescu ”, din Strada Iancu de Hunedoara nr. 30 – 32, Sectorul 1, va avea loc marţi, 20 iunie 2006, ora 14.00   deschiderea oficială  a lucrărilor de consolidare a Clinicii de Chirurgie şi Ortopedie .

 

            La festivitatea de deschidere vor participa ministrul delegat al Lucrărilor Publice şi Amenajării Teritoriului, domnul Laslo Borbely, primarul Sectorului 1, domnul Andrei Ioan Chiliman, şi medici specializaţi în boli ale copiilor.  

 

Spitalul Clinic (clădirea principală de are o vechime de 120 de ani,  la care s-au adăugat apoi o serie de lucrări de extindere) a fost consolidat pe tronsoane, termenul maxim de punere în funcţiune fiind martie 2009. Lucrările de consolidare au ca obiectiv îmbunătăţirea condiţiilor de exploatare şi ridicarea nivelului calităţii serviciilor medicale, punerea în siguranţă a unei suprafeţe de 4103 mp, cu un număr de 261 paturi, precum şi a condiţiilor din spital şi diminuarea riscurilor în cazul producerii calamităţilor naturale şi pregătirea pentru situaţii de urgenţă.

 

 Valoarea lucrărilor de consolidare se ridică la suma de 3.993.410,64 RON, finanţare asigurată  de Primăria Sectorului 1 prin Administraţia Fondului Imobiliar al Unităţilor  Sanitare Publice Sector 1 şi de Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului ( credit extern Banca Mondială şi cofinanţare Guvernul României ).

 

 

Biroul de Presă


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut