Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Inchiderea perioadei de sustenabilitate pentru proiectele cu finantare europeana

Publicat: 18.12.2017

Primăria Sectorului 1 a marcat luni, 18 decembrie, printr-o conferință de presă comună, închiderea perioadei de sustenabilitate pentru proiectele cu finanțare europeană "Green Culture", "Oameni de piatră" și "Bucureștiul te vrea în teneși".

Cele trei proiecte amintite au avut ca obiectiv creșterea gradului de vizibilitate pentru o serie de elemente de patrimoniu cultural aflate pe teritoriul acestei zone administrative, după cum urmează: "Green Culture" (Observatorul astronomic "Amiral Vasile Urseanu", Muzeul de arheologie "Vasile Pârvan", "Colegiul Național Sf. Sava" – cea mai veche școală românească – și "Pasajul Victoria"), "Oameni de piatră" – promovează câteva monumente ce evocă personalități remarcabile (statuile lui Alexandru Lahovary, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Vladimir Ghica, Nicolae Iorga, Iuliu Maniu, I.C.Brătianu și Generalul Charles De Gaulle) și "Bucureștiul te vrea în teneși" (Parcul Herăstru, Aleea Cariatidelor și Muzeul Satului).

Prezentă la eveniment, Daniela Popa, Viceprimarul Sectorului 1, a subliniat valoarea istorică și artistică a obiectivelor promovate, iar managerii de proiect au punctat eforturile echipelor implicate, activitățile desfășurate și obiectivele îndeplinite.

Principiul sustenabilității se referă la faptul că proiectele trebuie să demonstreze capacitatea lor de a se susține în timp și după acordarea finanțării; administrația locală din Banu Manta Nr. 9 a asigurat resursele financiare și instituționale necesare promovării obiectivelor turistice din proiecte prin realizarea de materiale informative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut