Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Informare RADET privind înlocuirea unor tronsoane de conductă

Publicat: 22.10.2019

Pentru pregătirea sezonului rece 2019-2020, Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice București (RADET) execută pe raza Sectorului 1 o serie de lucrări de înlocuire a unor tronsoane de conductă a magistralei II-III Grozăvești ce alimentează mai multe cartiere din Sectorul 1.

În concret, lucrările care se efectuează în această zonă administrativă sunt următoarele:

–  Pe Bulevardul Iancu de Hunedoara/Strada Mexic se lucrează pentru înlocuire conducte 2 Dn 700, lungimea canalului termic fiind de 280 de metri liniari. Termenul estimat pentru finalizare este de 15.11.2019;

– Pe Strada Nicolae Caranfil/Șoseaua Pipera se lucrează pentru înlocuire conducte 2 Dn 700, lungimea canalului termic fiind de 600 de metri liniari. Termenul estimat pentru finalizare este de 15.02.2020;

– Pe Bulevardul Ion Mihalache/Piața 1 Mai se lucrează pentru înlocuire conducte 2 Dn 600 pe o lungime de canal termic de 370 de metri liniari. Această lucrare nu afectează consumatorii din zonele unde se desfășoară intervențiile.  Termenul estimat de finalizare este de 20.11.2019.

Ca urmare a acestor lucrări majore de înlocuire a unor tronsoane de conductă a magistralei  II-III Grozăvești ce alimentează zona Iancu de Hunedoara, Dorobanți, Aviației și Floreasca, vor fi înregistrate deficiențe în furnizarea apei calde  la orele de consum maxim, respectiv dimineața și seara.

Totodată, ca urmare a lucrării CCEI de înlocuire conducte 2 Dn 200 racord primar, Punctul termic 2 Aviației este oprit în data de 22.10.2019, între orele 08:00-24:00.
RADET ne-a informat că aceste lucrări erau absolut necesare, în condițiile în care sistemul de termoficare este foarte vechi cu tronsoane ce au vechime de 50 de ani, adică durata de viață depășită, iar investițiile din ultimii 2 ani nu au putut acoperi lipsa acestora din  ultimii 20 de ani.

În paralel cu lucrările amintite mai sus, RADET desfășoară  și o intervenție pentru remedierea unei avarii. Astfel, în zona Ion Mihalache nr.140 se desfășoară o lucrare pentru remedierea unei avarii cu decopertare între Piața Domenii și strada Sandu Aldea, pentru înlocuirea a 12 metri liniari de conductă Dn500. Ca urmare a acestei intervenții, vor fi afectate șase puncte termice.

Odată cu pornirea celorlalte CET-uri și finalizarea lucrărilor de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, apa caldă va fi furnizată în parametrii normali.

Serviciul Imagine și Relații cu Mass-Media
Tel. fix: 021.319.10.13/int.151
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut