Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Iubitorii înotului din Sectorul 1, acces gratuit la Bazinul Floreasca. Am finanțat cu peste 900.000 de lei lucrările de modernizare ale bazinului

Publicat: 06.06.2024

Avem vești bune pentru iubitorii înotului din Sectorul 1 de toate vârstele! Toți locuitorii din această zonă administrativă pasionați de acest sport vor avea accesul gratuit la Bazinul „Tolea Grințescu” (Floreasca), începând din data de 17 iunie 2024. Cetățenii Sectorului 1 vor avea acces gratuit la acest bazin de tradiție al Capitalei de luni până vineri, între orele 07.00- 08.00 și 20.30- 21.30, în limita a 30 de persoane/ interval orar/ zi, în ordinea sosirii și în limita menționată anterior. Intrarea se va face doar cu cartea de identitate. 

Totodată, toți elevii care învață în școlile și liceele din Sectorul 1 vor beneficia gratuit de cursuri de înot la Bazinul „Tolea Grințescu” (Floreasca), pe baza carnetului de elev vizat la zi. Aceștia vor putea folosi gratuit trei culoare de înot (10-12 elevi/ culoar), de luni până vineri, în intervalul 12.00- 15.00, după un grafic transmis Primăriei Sectorului 1 de către  de unitatea de invățământ sau de către asociatia părintilor. Copiii vor urma cursurile de înot sub îndrumarea unui instructor calificat, pus la dispoziție de Federația Română de Polo.

Menționăm faptul că în zilele de sâmbătă și duminică, activitatea cu publicul este restricționată, deoarece Federația Română de Polo va organiza competiții sportive și evenimente pentru comunitatea din Sectorul 1.

Lucrările de modernizare ale Bazinului „Tolea Grințescu” au fost finalizate de curând. Primăria Sectorului 1 a finanțat schimbarea cazanelor de încălzire a apei și a mai multor instalații esențiale. Fostele echipamente erau vechi din 2007, își depășiseră cu mult durata de viață și au cedat fizic anul trecut. Cele noi sunt performante, folosesc o tehnologie nouă și au un consum redus de gaz.

Totodată, au fost reparate și modernizate toate vestiarele și dușurile de la acest bazin de tradiție al Capitalei. Primăria Sectorului 1 a alocat de la bugetul local suma de 925.000 de lei pentru aceste lucrări de modernizare care să permită redeschiderea acestui bazin.

Pentru mai multe informații și detalii despre accesul la Bazinul „Tolea Grințescu” vă rugăm să urmăriți site-ul Primăriei Sectorului 1, să transmiteți un e-mail la comunicare@primarias1.ro  sau la numărul de  telefon: 0757.198.576.

Serviciul Imagine și Cultură

E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut