Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

”Lumea Copiilor” în parcul Regina Maria

Publicat: 02.09.2011
           Copiii de vârstă preşcolară, însoţiţi de părinţi sau bunici, sunt invitați în acest week-end, într-un spaţiu de basm amenajat numai pentru ei de Primăria Sectorului 1, în parcul Regina Maria

           Prichindeii sunt așteptați să participe la programe recreative, artistice, educative, precum şi la jocuri specifice vârstei, sâmbătă, 3 septembrie, și duminică, 4 septembrie, între orele 16.00-20.00.

           Spectacole de acrobații, acţiuni recreativ-sportive, programe de divertisment pentru copii – jocuri – spectacole muzicale, animaţie, "face-painting" sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatori micuților bucureșteni.

           La eveniment vor fi prezenţi animatori – magicieni şi clowni – care vor întreţine atmosfera şi vor realiza face-painting. Mai mult, vor fi prezente şi mascote în rol de personaje de basm, care vor desfăşura diferite activităţi sportive și diverse jocuri de copii în aer liber.

           „Lumea Copiilor în Sectorul 1" se desfășoară în perioada iunie – septembrie 2011, în fiecare weekend, sâmbăta şi duminica, alternativ în parcurile Kiseleff, Regina Maria și Bazilescu.

           Ultimele două ediții din acest an ale proiectului "Lumea Copiilor" vor avea loc în weekend-ul 10-11 septembrie, în parcul Kiseleff și în weekend-ul 17-18 septembrie, în parcul Bazilescu.

           Evenimentul este o continuare a proiectelor "Junior în lumea poveștilor" şi "Orăşelul copiilor", derulate pe parcursul anilor 2009 şi 2010, proiecte care au avut un real succes în rândul copiilor care și-au petrecut timpul liber în parc.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut