Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Majoritatea din Consiliul Local Sector 1 a tăiat în totalitate finanțarea construirii bazinului de la Colegiul Tehnic Media. „Liderii Alianței CIUCIU nu dau doi bani pe interesele comunității locale”

Publicat: 22.02.2024

Majoritatea din Consiliul Local Sector 1 a tăiat în totalitate finanțarea celui mai mare și mai modern bazin olimpic din Capitală, care urma să fie realizat de către Primăria Sectorului 1 la Colegiul Tehnic Media.

Este vorba de un bazin cu 10 culoare, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a putea găzdui competiții de top. Baza sportivă va avea tribune cu o capacitate de aproape 1.000 locuri, vestiare, saune, grupuri sanitare, dușuri, cabinet medical etc.

“De ieri avem un nou partid condus de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Se numește Alianța CIUCIU și am să vă spun acum ce au făcut cei doi neocomuniști de la conducerea acestei formațiuni: Alianța CIUCIU a blocat construcția celui mai mare și mai modern bazin olimpic din Capitală, cel de la Colegiul Tehnic Media. Am muncit foarte mult pentru a duce la capăt acest proiect, pentru că întreaga comunitate are nevoie de o astfel de bază sportivă. Întreaga documentație este uriașă, mii de documente, dar am obținut rapid toate avizele și autorizațiile necesare. Toată această muncă a fost aruncată la coș printr-un amendament ticălos la proiectul de buget pe anul 2024, propus și votat de consilierii locali PSD și PNL, prin care banii alocați investiției, 19,3 milioane lei, au fost tăiați în totalitate. Altfel spus, ne-au lăsat 0 lei în conturi pentru construirea bazinului”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Primăria Sectorului 1 a semnat în toamna anului trecut contractul pentru proiectarea și construirea bazinului de la Colegiul Tehnic Media cu o durată de execuție de 24 de luni și a alocat în proiectul de buget, pe anul 2024, toți banii necesari cheltuielilor (suma de 19,3 milioane lei).

În această primăvară urma să fie deschis șantierul pentru realizarea acestei investiții esențiale pentru sportivii profesioniști și pentru tinerii pasionați de înot. Însă, printr-un amendament la proiectul de buget, majoritatea din Consiliul Local Sector 1 a tăiat în totalitate finanțarea construirii acestui bazin.

 ”Este un exemplu tipic în privința felului de a acționa a stângii comasate: votează proiectul de ochii lumii, apoi face tot ce îi stă în putință pentru a-l bloca. Liderii PSDNL de fapt nu dau doi bani pe interesele comunității locale și pe nevoile copiilor noștri de face sport în condiții moderne. Dragi locuitori ai Sectorului 1, în această campanie electorală, o să-i vedeți des pe domnii Ciolacu și Ciucă în fotografii cu sportivi medaliați la competiții de top. Totul este PR și ipocrizie. În realitate, ei nu au făcut și nu vor face nimic pentru încurajarea sportului de masă și de performanță”, a mai precizat edilul Sectorului 1.

Serviciul Imagine și Cultură

Tel. fix: 021/319.10.13/int.151

E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut