Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Măsuri pentru fluidizarea traficului rutier în Sectorul 1

Publicat: 17.11.2009
         Câteva zeci de agenți ai Poliției Comunitare Sector 1 și ai Poliției Rutiere au intervenit marţi, 17.11.2009, pentru fluidizarea traficului afectat de greva salariaților Metrorex. Sistemul de sensuri unice, introdus pe străzile secundare, care fac legătura cu marile bulevarde, a creat alternative utile pentru șoferi, aceștia fiind dirijați pe rute paralele de către Poliția Comunitară.
           Încă de la primele ore ale dimineții, mijloacele de transport RATB au fost supraaglomerate, iar circulaţia autovehiculelor a fost îngreunată. Pentru fluidizarea traficului rutier, echipajele Poliției Comunitare Sector 1 au intervenit cu operativitate în cele mai aglomerate zone. Cu ajutorul sistemului de supraveghere video, agenții comunitari au ținut sub observație zonele aglomerate din sector, transmițând în timp util  informațiile către Poliția Rutieră.

Peste 30 de echipaje au fost prezente pe străzile din Sectorul 1 pentru acțiuni de dirijare a traficului, supraveghere și patrulare.

Între marile bulevarde, polițiștii comunitari au dirijat traficul pe străzile secundare cu sens unic, descongestionând astfel traficul rutier. Fluidizarea traficului a fost posibilă datorită introducerii sensurilor unice pe o treime din străzile secundare din Sectorul 1, măsură care își dovedește  încă o dată utilitatea.

La ora transmiterii acestei informații, se circulă normal în tot Sectorul, fără a se înregistra blocaje rutiere.

Biroul de Presă

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut