Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Mini-biblioteci urbane pentru iubitorii de carte din Sectorul 1 în Parcurile Kiseleff și Bazilescu

Publicat: 16.09.2019

Iubitorii de lectură din Sectorul 1 și nu numai sunt așteptați în lumea magică a cărților. Pentru că au încredere în puterea lecturii, RE:START ROMÂNIA, împreună cu Primăria Sectorului 1, Administrația Domeniului Public Sector 1 și Centrul Cultural al Sectorului 1 au "conspirat" să scoată în calea bucureștenilor care ies la plimbare în Parcurile Kiseleff și Bazilescu standuri încărcate cu cărți interesante atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Standurile RE:START ROMÂNIA – BIBLIOTECA DESCHISĂ sunt mini-biblioteci urbane, unde oamenii pot aduce cărți și lua la schimb altele, fără a fi condiționați de un abonament sau de un orar prestabilit, bazându-se exclusiv pe responsabilitatea cititorilor și pe dragostea acestora față de lectură și față de cărți.

Acest proiect va demara miercuri, 18 septembrie 2019, începând cu ora 12:30, la foișorul din Parcul Kiseleff, ocazie cu care vă invităm să facem cunoștință cu RE:START ROMÂNIA – BIBLIOTECA DESCHISĂ și să fim pătrunși de farmecul lecturii.
La evenimentul de lansare vor participa Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, și Viceprimarul Sectorului 1, Daniela Popa.

   În Sectorul 1 vor fi accesibile iubitorilor de carte trei BIBLIOTECI DESCHISE, două dintre acestea în Parcul Kiseleff și una în Parcul Bazilescu. Astfel, cei care frecventează cele două parcuri vor putea lua și da la schimb cărți, participând practic la o veritabilă bibliotecă circulară.
   RE:START ROMÂNIA a demarat proiectul RE:START ROMÂNIA – BIBLIOTECA DESCHISĂ cu scopul de a facilita și încuraja lectura și schimbul de carte. În afară de cele trei noi standuri din Parcul Kiseleff și Parcul Bazilescu, RE:START ROMÂNIA – BIBLIOTECA DESCHISĂ mai este prezentă în alte patru locații în Capitală, două în Ploiești și una pe malul mării. Inspirați de comunitățile de cititori care s-au format în jurul standurilor și de apelurile constante de donație de carte, proiectul se află în faza de extindere, căutând voluntari care să Adopte Biblioteci și în alte orașe din țară. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.restart.org.ro sau pe Facebook @asociatiarestartromania.

Prezența unui reprezentant al instituției dumneavoastră la evenimentul de lansare a proiectului din Parcul Kiseleff ne onorează!

Serviciul Imagine și Relații cu Mass-Media
Tel. fix: 021.319.10.13/int.151
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut