Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Modernizăm bazinul „Floreasca”: Elevii din Sectorul 1 vor beneficia de cursuri gratuite de înot

Publicat: 02.09.2023

Toți elevii care învață în școlile și liceele din Sectorul 1 vor beneficia gratuit de cursuri de înot la Bazinul "Tolea Grințescu" (Floreasca), pe baza carnetului de elev vizat la zi. Alocăm de la bugetul local suma de 925.000 de lei pentru repararea și modernizarea acestui bazin.

"Am încheiat un protocol cu Federația Română de Polo și urmează să stabilim împreună un orar pentru aceste cursuri, astfel încât să nu fie perturbate antrenamentele și competițiile sportive. Copiii vor urma cursurile de înot sub îndrumarea unui instructor calificat pus la dispoziție de Federația Română de Polo.

Înotul este un sport care permite copiilor noștri să se dezvolte frumos și armonios. Prin acest proiect le oferim o alternativă sănătoasă de a petrece timpul liber și o modalitate prin care putem să descoperim campionii de mâine," a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Tot în baza acestui protocol, reprezentanții Primăriei Sectorului 1 vor stabili împreună cu Federația Română de Polo un orar în care bazinul să poată fi folosit și de către ceilalți cetățeni ai Sectorului 1 care doresc să practice înotul.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut