Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Niciun copac din Complexul Ștrandul Tineretului nu a fost tăiat

Publicat: 01.04.2010
         În legătură cu informația potrivit căreia "Ștandrul Tineretului, defrișat și demolat peste noapte. Carnagiu urbanistic fără avize", apărută pe portalul de știri www.hotnews.ro, joi, 01.04.2010, ora 14:05, Primăria Sectorului 1 face următoarele precizări:

Niciun copac din perimetrul Complexului Ștrandul Tineretului nu a fost tăiat.

La Ștrandul Tineretului au fost realizate lucrări de toaletare a copacilor, fiind tăiate doar crengile uscate ale arborilor bătrâni din motive de siguranță a muncitorilor care efectuează lucrări de amenajare a Complexului.

De asemenea, a fost defrișată vegetația sălbatică crescută în timpul anilor în care baza sportivă a fost în paragină, urmând ca, în locul ei, să fie plantat gazon.

În acest moment, în incinta Ștrandului Tineretului au loc lucrări de reamenajare pentru ca această bază sportivă să fie redată bucureștenilor.

Primăria Sectorului 1 a militat timp de mai bine de un an de zile pentru ca Ștrandul Tineretului să-și mențină destinația inițială și a obținut acordul investitorilor pentru ca acest Complex să rămână bază de agrement pentru toți locuitorii Capitalei.

Direcția de Comunicare a Primăriei Sectorului 1

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut