Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

O minoră din Centrul Pinocchio aflat în subordinea DGASPC Sector 1 a pretins că a fost violată

Publicat: 20.03.2007
În data de 19.03.2007, Centrul Pinocchio din subordinea DGASPC Sector 1, s-a confruntat cu o situaţie neobişnuită, în care au fost implicaţi 2 minori din centru.
 

În data de 19.03.2007, Centrul Pinocchio din subordinea DGASPC Sector 1, s-a confruntat cu o situaţie neobişnuită, în care au fost implicaţi 2 minori din centru. O minoră în vârstă de 13 ani, a pretins că a fost violată de un coleg din centru. Din primele cercetări efectuate, a rezultat faptul că  minora a folosit acest pretext la îndrumarea unei persoane de sex masculin , pentru a putea pleca din centru.

Pentru elucidarea acestui caz, la nivelul Serviciului  Protecţia Copilului din cadrul DGASPC Sector 1, s-a constituit o comisie administrativă formată din directorul adjunct al acestui serviciu, un jurist şi purtătorul de cuvânt al DGASPC care va analiza toate aspectele acestei regretabile întâmplări şi cauzele care au condus la producerea ei.

 Până la finalizarea cercetărilor, minora care a pretins că a fost violată a fost tranferată temporar la un alt centru de plasament

Deocamdată,  minora a fost supusă imediat unei investigaţii la Institutul Medico Legal pentru a se determina daca a fost victima unui viol. În momentul în care ne vor parveni rezultatele investigaţiilor şi în momentul în care comisia constituită la nivelul DGASPC Sectorului 1, în colaborare cu Secţia 5 Poliţie, va finaliza ancheta, vom reveni cu alte informaţii în legătură cu acest caz

      Pentru informaţii suplimentare puteti contacta purtătorul  de cuvânt al DGASPC Sector 1, Angelica Juracopschi, telefon: 0788 197 047.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut