Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

O vară de poveste pentru copiii şi tinerii din Sectorul 1

Publicat: 28.05.2010
            Se dă startul la distracţia de vacanţă în Sectorul 1! Târguri de cadouri, spaţii de basm în parcuri, jocuri interactive şi concerte de muzică folk într-o atmosferă de tabără sunt numai câteva  dintre alternativele de petrecere a timpului liber, pe care Primăria Sectorului 1 le oferă copiilor şi adolescenţilor din acestă zonă administrativă – şi nu numai!
  Jocuri interactive şi spectacole de muzică folk în Parcul Kiseleff

La acest sfârşit de săptămână, distracţia şi atmosfera de tabără "vor fi la ele acasă" în Parcul Kiseleff, unde Primăria Sectorului 1 organizează o zonă de distracţie pentru tinerii din Capitală.

Sâmbătă, 29 aprilie, şi duminică, 30 aprilie 2010, în Parcul Kiseleff vor avea loc concursuri de orientare cu busola, alunecări cu tiroliana, mers pe frânghie, concursuri de desene pe asfalt, demonstraţii de gimnastică ritmică şi sportivă, spectacole de acrobaţii, rodeo, treceri prin pânza de păianjen, aruncarea buşteanului, totul într-o atmosferă de tabără şcolară specifică vârstei. În seara zilei de 29 mai, la încheierea competiţiilor, va avea loc un spectacol de muzică folk, ocazie cu care vor fi interpretate cântece de munte şi alte melodii în jurul unui "foc de tabără".

Bucurii pentru cei mici la târgurile din Capitală

Personaje de poveste, surprize şi numeroase cadouri îi vor aștepta în acest week-end pe copiii din Capitală, în parcul Kiseleff, care se va transforma de vineri, 28 mai, până duminică, 30 mai 2010, în "Bucuria Copiilor", un spaţiu de poveste cu animatori, ateliere de olărit, jocuri şi cadouri pentru cei mici.

Copiii îşi vor putea folosi inventivitatea şi dibăcia în cadrul work-shop-urilor cu tematică eco unde vor asambla din PET-uri o mascotă amuzantă.

Prichindeii, aşteptaţi în"Lumea Copiilor"

 Copiii de vârstă preşcolară din Capitală, însoţiţi de părinţi sau bunici, sunt aşteptaţi într-un spaţiu de basm amenajat numai pentru ei de Primăria Sectorului 1, în parcurile Kiseleff şi Bazilescu. Programul "Lumea Copiilor" se va desfăşura în perioada 1 iunie-15 septembrie 2010, în fiecare sâmbătă şi duminică, ocazie cu care vor avea loc programe recreative, artistice, educative, precum şi jocuri specifive vârstei.

Evenimentul va conţine concursuri de sărituri cu mingea elastică, concursuri de poezii şi cântece, concursuri de îndemânare sportivă (saltele elastice), spectacole de dans şi muzică sportivă susţinute de formaţii de copii, spectacole de teatru cu subiecte tematice, spectacole sportive: demonstraţii de gimnastică sportivă şi ritmică şi de arte marţiale, spectacole de acrobaţii, devenind astfel punctul de atracţie al verii pentru preşcolarii din Capitală.   

La manifestare vor fi prezenţi animatori – magicieni şi clowni – care vor întreţine atmosfera şi vor realiza face-painting. Mai mult, vor fi prezente şi mascote în rol de personaje de basm, care vor desfăşura diferite activităţi sportive, precum alergări, fotbal, diverse jocuri de copii în aer liber.

Direcţia de Comunicare a Primăriei Sectorului 1

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut