Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Ora 11:30: Se circulă rezonabil pe toate arterele principale din Sectorul 1

Publicat: 06.01.2017

La ora 11:30 pe toate străzile principale din Sectorul 1  circulația se desfășura acceptabil. Imediat ce vremea o va permite și arterele principale vor fi curățate, va începe deszăpezirea și pe străzile secundare, încadrate în Urgența 2.

La această oră se acționează pentru deszăpezirea arterelor de acces în toate spitalele din Sectorul 1. Pentru că astăzi și mâine sunt sărbători religioase importante, s-a început degajarea zăpezii din jurul bisericilor.

Cetățenii Sectorului  1 pot suna la 021/9540 – Dispeceratul Poliției Locale disponibil 24 de ore din 24 – pentru a semnala orice problemă legată de deszăpezire și de eventualele efecte nedorite produse de condițiile meteo nefavorabile. La acest număr de telefon cetățenii Sectorului 1 pot semnala probleme legate de străzi înzăpezite, întreruperi de curent, alimentare cu apă, căderi de copaci etc. Imediat Dispeceratul Poliției Locale va informa instituțiile competente pentru a lua toate măsurile pentru remedierea situației.

Totodată, locuitorii Sectorului 1 care sunt în vârstă sau nedeplasabili și au probleme de sănătate pot suna până la miezul nopții la numărul de telefon 021/9644. Ambulanța socială a Complexului Caraiman se va deplasa în regim de urgență la domiciliul solicitanților pentru a le acorda asistența medicală de care au nevoie.

Pentru o corectă informare, vom reveni din două în două ore cu detalii privind situația deszăpezirii din Sectorul 1.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/319.10.13/int.205
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut