Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Ora 14:00: Ninsoarea puternică ne-a permis să deszăpezim doar 40% din străzile secundare

Publicat: 06.01.2017

Căderile masive de zăpadă din ultimele două ore îngreunează aplicarea planurilor de deszăpezire din Sectorul 1. Arterele principale sunt deschise circulației, dar străzile secundare sunt în continuare motiv de nemulțumire pentru cetățeni.

Acțiunea de deszăpezire e concentrată la ora actuală pe străzile principale, pe care circulă mijloace de transport în comun, pe arterele de acces la toate spitalele din Sectorul 1 precum și pe străzile pe care sunt situate alte obiective sociale.

  Cele 70 de utilaje și cei 314 muncitori Romprest acționează acum pentru a păstra infrastructura rutieră principală în parametrii rezonabili, motiv pentru care deszăpezirea pe străzile secundare a fost realizată în proporție de doar 40%.

Menționăm că, imediat ce condițiile meteo o vor permite, se va acționa în regim de urgență și pe aceste artere.

Persoanele fără adăpost, cazate în Complexul Odăi

Pe toată perioada cu temperaturi scăzute, persoanele fără  adăpost, care doresc acest lucru, vor fi cazate în Complexul Social Odăi (Şos. Odăi nr. 3-5), atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost cazate la Complexul Odăi un număr de 33 de persoane fără adăpost.

Aici beneficiază de cazare, hrană și asistență medicală. Polițiștii locali ai Sectorului 1 continuă să patruleze pe străzile acestei zone administrative pentru a identifica persoanele fără adăpost care pot fi afectate de condițiile meteo nefavorabile.

  Pentru o corectă informare, vom reveni din două în două ore cu detalii privind situația deszăpezirii din Sectorul 1

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut