Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Ordinul Arhitecţilor şi Primăria Sectorului 1 anunţă câştigătorul concursului de proiecte de arhitectură

Publicat: 22.02.2005
Astăzi 22 februarie, ora 11.00, primarul sectorului 1 Andrei Ioan Chiliman împreună cu membrii juriului au anunţat câştigătorul concursului de proiecte de arhitectură pentru realizarea clădirii noului Centru de Hemodializă al Spitalului Clinic de Nefrologie „Carol Davila”.
 
Din Comisia de jurizare au făcut parte atât membri ai Ordinului Arhitecţilor din România şi ai Uniunii Arhitecţilor cât şi reprezentanţi ai Clinicii „Dr. Carol Davila”, în încercarea de a realiza o unitate arhitectonică între vechea clădire şi proiectul propus, precum şi funcţionalitatea tuturor sistemelor medicale pentru un număr sporit de pacienţi. La concurs s-au înscris 14 proiecte realizate de arhitecţi din România şi Franţa.
 
Proiectul câştigător aparţine echipei conduse de arh. Marius Miclăuş. Pe locul doi a fost proiectul propus de arhitect Marius Solon, iar pe locul trei s-a clasat proiectul realizat de arhitecţii Lucian Pârvulescu şi George Postelnicu. „Proiectul ales s-a prezentat ca o extindere a spitalului existent şi nu ca o unitate independentă”, a afirmat primarul Andrei Ioan Chiliman. De asemenea, primarul sectorului 1 a menţionat că „această selecţie de proiecte de arhitectură ar trebui să fie generalizată pentru fiecare lucrare ce este finanţată din banii publici”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut