Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Patrulele elevilor dirijează traficul din apropierea şcolilor!

Publicat: 14.09.2011
           Primăria Sectorului 1 a reînfiinţat patrulele de circulaţie formate din elevi care învaţă în şcolile din această zonă administrativă. Astfel, de la începutul noului an şcolar, elevii din Sectorul 1 sunt prezenţi în intersecţiile din apropierea şcolilor şi învaţă sub supravegherea şi coordonarea agenţilor Poliţiei Locale Sector 1 cum să prevină accidentele rutiere.

       

           "Copiii trebuie învăţaţi încă de mici să respecte regulile de circulaţie şi să fie responsabili în trafic. Prin reînfiinţarea patrulelor de circulaţie formate din elevi ne dorim să securizăm din punct de vedere rutier zonele din apropierea şcolilor din Sectorul 1, mai ales în timpul anului şcolar când riscul accidentelor rutiere în vecinătatea unităţilor de învăţământ creşte simţitor", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

            În acest scop, elevii poliţişti au fost dotaţi cu şepcuţe, veste şi palete reflectorizante şi dirijează traficul la trecerile de pietoni aflate în apropierea şcolilor împreună cu poliţiştii locali din Sectorul 1.

            Iniţiativa Primăriei Sectorului 1 îşi propune să-i responsabilizeze pe elevi pentru a fi un exemplu de disciplină şi conduită, atât în şcoală cât şi în afara ei, să-i educe pe aceştia în sensul respectării regulilor de circulaţie şi să prevină accidentele rutiere în vecinătatea unităţilor de învăţământ.

            În săptămâna 12-16.09.2011 patrulele de circulaţie ale elevilor vor fi prezente în intersecţiile din vecinătatea Şcolii Generale nr.17, Şcolii Generale nr.178, Şcolii Generale nr.184, Şcolii Generale Geo Bogza, Şcolii Generale nr. 11 şi Liceului I. L. Caragiale.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut