Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Percheziții  ale ofițerilor DGA în această dimineață la sediul Poliției Locale Sector 1. Toți cei vizați de anchetă au fost suspendați din funcții

Publicat: 04.06.2024

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție fac percheziții, în această dimineață, la sediul Poliției Locale Sector 1 pentru suspiciuni de fapte de corupție.

Sunt vizați trei polițiști locali din cadrul Compartimentului Control Activități Comerciale care au ca atribuții realizarea de verificări la cluburi, terase, comercianții din piețe etc, cu precădere la teresele situate în Parcul ,,Regele Mihai I”, precum și la cele din zonele Floreasca, Dorobanți și Calea Victoriei. Toți cei vizați de ancheta ofițerilor anticorupție au fost suspendați imediat din funcții.

,,Fosta echipă din administrația PSD – PNL care lua șpagă la Poliția Locală Sector 1 este destructurată. Reamintesc că săptămâna trecută ofițerii DGA au ridicat 12 polițiști locali suspectați că ar fi luat mită – în urma unei plângeri venită din partea mea. Așa se reformează instituțiile publice!”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Serviciul Imagine și Cultură

E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut