Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Persoanele care au optat să primească în numerar stimulentele financiare sunt așteptate la casieria Primăriei Sectorului 1

Publicat: 04.08.2023

Primăria Sectorului 1 a finalizat analiza tuturor cererilor de acordare a stimulentelor financiare în cadrul programului de combatere a crizei energetice.

Persoanele care au optat să primească în numerar aceste stimulente și nu s-au prezentat încă la casieriile Primăriei Sectorului 1, din diverse motive, sunt așteptate la   casieria Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9. Casieria va fi deschisă luni- vineri, între orele 08.30- 16.00.

Menționăm că Primăria Sectorului 1 a început, în urmă cu două săptămâni, să acorde stimulentele financiare în cadrul programului de combatere a crizei energetice persoanelor care au optat pentru transfer bancar.

În această săptămână, Poșta Română a început să acorde stimulentele financiare și persoanelor care au optat pentru primirea acestora prin mandat postal.

Pentru mai multe informații, persoanele interesate pot suna la numărul de telefon: 021/222.57.46 sau pot consulta site-ul www.primariasector1.ro, pe care îl vom actualiza permanent.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut