Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Poți admira lucrările celor mai talentați elevi de la Liceul Tonitza în spațiul expozițional de la Piața Amzei!

Publicat: 29.06.2022

Iubitorii de artă din Capitală pot admira, timp de o lună, creațiile celor mai talentați elevi ai Liceului de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" în  spațiul expozițional al Primăriei Sectorului 1 din Piața Amzei nr. 13. Este vorba despre lucrările elevilor din clasa a XI-a și a XII-a de la secțiile de scenografie, pictură, grafică, ceramică,  sculptură, design vestimentar, ambiental și industrial ale Liceului Tonitza, care au fost premiați la concursurile naționale de profil.

Expoziția "Olimpiada Națională de Arte Vizuale" organizată de către profesorii acestui liceu de tradiție al Sectorului 1 va fi deschisă publicului până în data de 28 iulie, în fiecare zi de luni până vineri, între 10:00 și 16:00.

Vernisajul expoziției a avut loc în seara zilei de 28 iunie 2022, în prezența primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care le-a transmis elevilor aprecierea sa pentru talentul și munca lor precum și susținerea administrației locale a Sectorului 1 în promovarea creațiilor acestora:

"Acesti elevi sunt o mândrie pentru Sectorul 1, iar efortul și talentul lor trebuie apreciate și sprijinite de către noi toți. De aceea, ușa primăriei va fi întotdeauna deschisă pentru sprijinirea tinerilor talentați pentru ca lucrările și mesajul lor artistic să fie cunoscute de către locuitorii Capitalei", a afirmat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut