Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Premieră în Sectorul 1: Ședințele Consiliului Local înregistrate pe site-ul Primăriei

Publicat: 29.06.2016

Primăria Sectorului 1 asigură transparență totală în procesul de luarea a deciziilor din această zonă administrativă. În premieră pentru Sectorul 1, la inițiativa noului primar, Dan Tudorache, toate ședințele Consiliului Local vor fi înregistrate și postate pe prima pagină a site-ului Primăriei Sectorului 1, www.primariasector1.ro.

Astfel, toți cetățenii Sectorului 1 vor cunoaște în cel mai scurt timp cum se desfășoară dezbaterile și cum se iau deciziile în legislativul local. Măsura se aplică începând de la Ședința Extraordinară a Consiliului Local Sector 1 care va avea loc miercuri, 29 iunie 2016, începând cu orele 14:00 în sala de consiliu din Bulevardul Banu Manta nr. 9. Pe ordinea de zi a acestei ședințe se află alegerea noului  Viceprimar al Sectorului 1.

În perioada  următoare gradul de transparență va fi și mai ridicat, urmând ca toate ședințele Consiliului Local Sector 1 să fie transmise în direct pe internet, printr-o procedură care va fi anunțată ulterior.
"Așa cum am promis în campania electorală, Primăria Sectorului 1 va deveni un model de transparență atât în ceea ce privește procesul de luare a deciziilor cât și modul de cheltuire a banului public. Primul pas în acest sens îl constituie înregistrarea, în premieră, pentru Sectorul 1, a ședințelor Consiliului Local și postarea lor pe site-ul instituției. Numai astfel putem să construim o relație normală între administrația locală și cetățeni, în deplin acord cu standardele europene în materie. Comunitatea Sectorului 1 trebuie să cunoască în timp real cum se iau deciziile la nivelul Consiliului Local, pentru a vedea în ce măsură cei cărora le-au acordat încrederea lor le reprezintă corect interesele", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail : presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut