Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Premieră pentru România: primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, va participa la cel mai mare târg imobiliar din lume

Publicat: 06.09.2021

Primarul Clotilde Armand își dorește ca Sectorul 1 să devină cea mai atractivă zonă din România pentru investițiile străine. În premieră pentru țara noastră, primarul Sectorului 1 va participa, în perioada 7-8 septembrie 2021, la cel mai mare târg imobiliar din lume: Marche International des Professionels d᾽Immobilier (MIPIM), găzduit de orașul francez Cannes. Participarea edilului Sectorului 1 la acest prestigios eveniment vine ca urmare a invitației primite din partea directorului MIPIM, Roman Vaspart.

În fiecare an, la acest târg sunt prezentate proiecte de arhitectură de anvergură, proiecte  de infrastructură socială, culturală și sportivă, precum și soluții integrative pentru protejarea mediului înconjurător în domeniul construcțiilor, abordări noi și sustenabile pentru proiectarea ansamblelor rezidențiale și propuneri urbanistice pentru revitalizarea zonelor vechi din orașe.

Evenimentul central al acestei ediții a târgului îl constituie lansarea platformei digitale consolidate de relaționare între actorii interesați de acest domeniu prin care cei mai importanți investitori vor avea la dispoziție numeroase informații și oportunități de dezvoltare a afacerilor.

"Avem nevoie de investiții pentru o dezvoltare pe baze solide și sănătoase a Sectorului 1. De aceea am acceptat cu mare interes invitația de a participa la cel mai important târg imobiliar din lume unde vor fi prezentate abordări de ultimă oră în dezvoltarea infrastructurii sociale și urbanistice. Participarea la acest eveniment va facilita dialogul și schimbul de experiență cu investitori și specialiști în domeniul dezvoltării urbane și ne va permite să așezăm Sectorul 1 pe harta investițiilor străine" , a declarat primarul Clotilde Armand.

Tot în cadrul evenimentului din acest an va avea loc și finala concursului de proiecte realizate de arhitecți și urbaniști din toată lumea, proiecte încadrate în categorii distincte ca de exemplu "Cea mai bună infrastructură pentru îngrijiri medicale", "Cea mai bună infrastructură culturală și sportivă" sau "Cea mai bună renovare pentru  o clădire veche".

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut