Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Premieră pentru Sectorul 1: Construim șapte parcări automatizate, de tip Smart Parking

Publicat: 22.11.2022

Locuitorii Sectorului 1 vor beneficia de 75 de noi locuri de parcare de reședință ultramoderne. În premieră pentru această zonă administrativă, administrația locală a Sectorului 1 va construi șapte parcări automatizate pe structură metalică de tip Smart Parking.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a semnat contractul pentru construirea unor astfel de parcări automatizate în următoarele zone din Sectorul 1: Bulevardul Ion Mihalache (două parcări), Bulevardul Ficusului, Strada Elena Caragiani, Strada Smaranda Brăescu, Strada Ștefan Burileanu și Strada Aviator Alexandru Șerbănescu. Astfel vor fi create un număr total de 75 de noi locuri de parcare de reședință.

Specialiștii Administrației Domeniului Public Sector 1 au identificat deja mai multe terenuri pe care urmează să fie amenajate noi locuri de parcare de reședință, pentru a rezolva sau ameliora această problemă reală cu care se confruntă comunitatea locală.

"În București există o lipsă acută a locurilor de parcare. Numărul de autoturisme a crescut foarte mult, iar fostele administrații locale nu au făcut practic nimic ca să amelioreze această stare de fapt. Mai mult, s-a construit haotic și s-au redus spațiile verzi și locurile de parcare. Pentru că îmi doresc ca în cel mai scurt timp posibil să reducem acest deficit, am inițiat un program de amenajare a parcărilor de reședință. Vor dispărea din peisajul urban garajele construite ilegal, am demolat câteva în zona centrală, iar dezvoltatorii imobiliari vor trebui să asigure parcări pentru imobilele pe care le ridică, conform legii. Nu este respectată legea, nu vor primi avizele necesare de construire!", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut