Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Premii pentru olimpicii din sectorul 1

Publicat: 16.06.2005

     COMUNICAT
   
     Premii pentru olimpicii din sectorul 1

 

 

     Astăzi, 16 iunie 2005, începând cu ora 12.00, în faţa Primăriei Sectorului 1 a avut loc festivitatea de premiere a elevilor din sectorul 1 care au participat la olimpiadele şcolare şi au obţinut rezultate deosebite. Primarul Andrei Ioan Chiliman a decernat premiile olimpicilor proveniţi de la mai multe unităţi de învăţământ din sector, şi anume : Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 12, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 17 „ Pia Brătianu” , Colegiul Naţional „Sf. Sava”, Colegiu Naţional de Informatică „Tudor Vianu”, Colegiul Naţional „I. L. Caragiale”, Colegiul German „Goethe”, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, Liceul Teoretic „Jean Monnet”, Liceul Teoretic „Ion Neculce”, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuţă”, Liceul Bilingv „Miguel de Cervantes”.

 

     Premiile, achiziţionate ca urmare a încheierii unui contract de sponsorizare cu compania McDonald’s, au constat în aparatură electronică. Astfel, la premiul I au fost acordate 25 de Sisteme Home Cinema 5.1 Fisher, la premiul II – 14 Radio Casetofoane cu CD Sony iar la premiul III –  20 de aparate MP3 Player Panasonic. Aceste premii au fost însoţite şi de CD-uri şi de DVD-uri şi, bineînţeles, de diplome.

 

 

    În discursul său din cadrul ceremoniei de premiere, primarul Andrei Ioan Chiliman a felicitat copiii şi i-a încurajat să continue pe această cale, a învăţăturii, pentru a reuşi în viaţă. “Am organizat acest eveniment deoarece elevii eminenţi trebuie recompensaţi şi altfel pentru munca lor, nu doar printr-o diplomă. Am reuşit să chemăm alături de noi şi firme private din sector pentru ca valoarea premiilor sa poată fi cît mai mare. Mai ales că sectorul 1 are cel mai mare număr de premianţi la faza naţională a Olimpiadelor Şcolare. Sper ca acest eveniment să se bucure şi în anii viitori de o la fel de mare participare a elevilor din sectorul nostru. Noi sîntem aici, alături de dascălii lor să-i ajtutăm atunci cînd au nevoie şi să-i  felicităm atunci cînd performează, a continuat primarul Chiliman cuvîntul său. 

 

     Printre premianţi s-a remarcat Berghes Dana, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „I.L. Caragiale”, care a luat două premii: premiul I pentru proiect la limba germană şi premiul II la limba germană.

 

      Biroul de presă
      16.06.2005


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut